Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor