Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli

Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?