Hozzávalók:
Hozzávalók (fasírt): :0,5kg sertés darált hús, ízlés szerint só, bors, delikát, vöröshagyma,fokhagyma, 4-5dn zsemle, zsemlemorzsa, 5db tojás,
Töltelék: :4-5db kemény főtt tojás, 20dkg trappista sajt vagy füstölt sajt, 1 kis tubus majonéz,
Burkolat: :20dkg Füstölt bacon szeletelt szalonna
*
Elkészítés:
A fasírt hozzávalót alaposan összedolgozzuk.A kemény tojásokat félbevágjuk és félre tesszük, A sajtot apróra reszelni és félre tenni.Egy őzgerincformát alufóliával kibélelni és utána szép sorba bacon szalonnával kirakni.A fasírt felét belenyomkodni , majd sajttal alaposan leszórni a a majonéz felét rányomni és elkenegetni , majd a félbevágott tojásokat sorba rárakni , majd ismét majonézt rányomni és sajttal megszórni és végül a fasírt felével betakarni kicsit megnyomkodni . A kilógó baconszalonnával betakarni és alufóliával befedni .Előmelegített sütőben jól átsütni .Mikor megsült az őzgerincformából kiborítani és melegen hidegen szeletelni és fogyasztani.Jó étvágyat hozzá!