Hozzávalók:
40-50 dkg csirkemáj
pár szem krumpli
1 csomag bacon
1 fej vöröshagyma
őrölt majoranna, só
olaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
Megmossuk a csirkemájat, lecsöpögtetjük. A krumplit meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk.
Egy-egy szelet baconba feltekerjük a csirkemájakat, melyeket majorannával szórunk meg. Egy tűzálló tál aljára egy kevéske olajat öntünk, és beleteszünk egy réteg krumplikarikát. Erre sorban rápakoljuk a tekercseket. Megszórjuk hagymakarikákkal, és még köréje is pakolunk krumplikarikákat (ezt sózhatjuk). Alufóliával letekarva tesszük a sütőbe.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tekercseket kb. 40-45 perc alatt készre sütjük (függ attól a sütési idő, hogy milyen a krumplink, újkrumpliból hamar megvan). A végefelé levesszük a fóliát, és pirítjuk egy kicsit.
Nagyon finom kovászos uborkával!