Bacon-be tekert rozmaringos tengeri halfilé

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Bacon-be tekert rozmaringos tengeri halfilé

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

80 dkg halfilé
1 db citrom leve és héja
fél kg szeletelt bacon
bors
olívaolaj
rozmaring
Köret: párolt rizs

*

Elkészítés:

A halszeleteket vágjuk 2 ujjnyi csíkokra.
Melegítsük a sütőt 200 ° C-ra.
Fűszerezzük be a halhúst rozmaringgal, finomra reszelt citromhéjjal, borssal ( sóra nem lesz szükség, mert a szalonna elég sós ).
Minden szelet halfilé köré csavarjunk annyi bacon szeletet, amennyi szükséges, hogy átérje.
A tepsit kenjük ki olívaolajjal és ebbe fektessük a becsomagolt halszeleteket.
Süssük pirosra, kb 20 perc alatt.
Párolt rizzsel, majonézzel kínáljuk!