Hozzávalók:
2O dkg vajbab
1 doboz konzerv csilibab
4 db. pikáns virsli
2 db. szafaládé
20 dkg füstölt karaj
20 dkg házi füstölt kolbász
10 dkg angol szalonna
3 hagyma
4 db.sárgarépa
1 burgonya
3 petrezselyem
2 deci házi lecsó
1 kanál Vegeta
1 k.kanál majoránna
2 kanál zsír
3 l húslé vagy víz.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
*
Elkészítés:
A 3 db hagymát megüvegesíteni a szalonnával.
Felönteni 3 l húslével vagy vízzel.
Bele tenni az előtte való nap beásztatott vajbabot,
lecsót,zöldséget,befűszerezni. Kb. 1 órát főzni.
1 óra után beletenni a többi hozzávalókat,amelyeket kockára
vágtunk fel. /szafaládé,virsli,füstölt karaj/
1 db.kockára vágott burgonyát.
Készre főzni.
Nagyon finom ,mint egytál étel.