Hozzávalók:
· 10 ,5 dl tej
· 1 cs vaníliás pudingpor
· 1 cs csokis pudingpor
· 1 cs puncs pudingpor
· 10-10 dkg cukor vagy ízlés szerint ki hogy szereti
· 15 dkg Győri édes csokis keksz
· 9dkg vaj
· 2-3 g torta dara vagy apró díszítő csoki
· 350 g babapiskóta
· fél dl tej + pici rum a piskóta áztatásához
*
Elkészítés:
1.
3, 5 dl tejből és a vaníliás pudingporból pudingot készítünk.
cukrot adunk hozzá ízlés szerint 2.
Ugyanígy elkészítjük a csokis pudingporból is a pudingot és a puncs pudinggal is 3.
Ha kihűltek, a vajat belekeverjük mindegyikbe 3 dkg adagot.
4.
Egy nagyobb (kb.
20 x 30 cm-es ) tálba vagy jénaiba lerakunk egy sor babapiskótát, amit elötte a pici rumos tejbe mártunk, ráöntjük a csokis krémet.
5.
Újabb sor babapiskóta következik, erre pedig a puncs krém kerül.
6.
Majd egy sor Győri édes csokis keksz jön.
7.
Legvégül ráöntöm a vaníliás pudingot.
8.
Tetejét tetszés szerint díszitjük Néhány órát hagyjuk állni és utána fogyasztható.