Hozzávalók:
tésztához: 20 dkg
krémhez: 7 kanál
20 dkg. margarin,20 dkg. cukor,1 vaniliás cukor.
1 csomag baba piskóta kevés tejes rumba áztatva,és úgy rakjuk a krémre.
*
Elkészítés:
a tésztához valókat összegyúrjuk, és lisztezett tepsi hátán két lapot sütünk.
a tejben felfőzünk 7 kanál réteslisztet, / a rétes liszttöl nem csomósodik be a liszt/10 dkg. cukrot. hülni tesszük. kikeverünk 20 dkg. margarint 20 dkg. cukorral, és a kihült főzött krémhez keverjük.
ha kihűlt a lap és a krém is, össze állitjuk a tésztát.
deszkára fektetjük az első lapot, fele krémet rákenjük, megrakjuk szép sorban a rumos tejbe mártott baba piskótát, másik fele krém, és az utolsó lap. Másnap szeleteljük.