Hozzávalók:
1/2 kg pulykamell
1/2 kg mexikói zöldség keverék
1 kis doboz vörösbab konzerv
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
csili szósz vagy csili paprika
só
őrölt fekete bors
4 ek.ketchup
étolaj
grill fűszer
oregánó
*
Elkészítés:
Előkészítés:A hagymát apróra a húst vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:A pulykamell csíkokat kevés olajon átpirítjuk.Sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és félre tesszük.A hagymát olajon megdinszteljük,rátesszük az átnyomott fokhagymát,zöldségkeveréket és a vörös babotKevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk.Hozzáadjuk a chilit,borsozzuk és oregánóval megszórjuk.Ráöntjük a ketchupot és belekeverjük a pulykamell csíkokat.Pár percig forraljuk és levesszük a tűzről.Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


