Hozzávalók:
A tortához:
30 drb tojás
1 kg rétesliszt
1 kg porcukor
3 sutopor
A krémhez:
4 vaj
2 liter tej
24 e.k. rétesliszt
4 vaníliás cukor
1/2 kg kristálycukor
ételszínezo
csokis keksz a kerekekre
színes cukorka a díszítéshez
cukorspagetti az ablakokra
baracklekvár
*
Elkészítés:
A 30 tojásból 3 lap 10 tojásos piskótát sütünk.
A krémhez összefőzzük a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot, majd kihűtjük és kikeverjük a vajjal.
A lapok egyharmadát levágjuk, majd megkenjük lekvárral és krémmel, összerakjuk a tortát, az elejéből kicsit srégen lenyisszantunk, a kép szerint.
A megmaradt krém egyharmadát meghagyjuk fehéren a többit színezzük.
Bevonjuk a tortát, tetszés szerint díszítjük.
A fehér krémmel írhatunk is rá, díszítjük a tortát.
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.