Aszalt Szilvával töltött kacsa

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
1 egész pecsenyekacsa, szárnyas fűszerkeverék, 1csésze aszaltszilva, 1 csésze hámozott kockára vágott alma, kevés fahéjjal

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A kacsát fűszer sóval besózzuk, összekeverjük a szilvát és az almát,majd a kacsa hasüregébe betöltjük kacsasütőbe rakjuk , kevés vizet öntünk rá és szép pirosra sütjük. Tört krumplival tálaljuk, szilvát és az almát a sült köré helyezzük. Én még lila párolt káposztát is készítettem hozzá.

Aszalt Szilvával töltött  kacsa