Aranyhalacska

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Aranyhalacska

Aranyhalacska

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1/2 kg disznóhús
2 szelet rozskenyér
3 db. tojás
1 fej vöröshagyma
5 cikk fokhagyma
Fűszerek: köménymag,grillpor,majoránna,pici só.
Fél dcl olaj a teflon sütőbe.
Díszítéshez: ságra koktélparadicsom,piros,sárga paprika,oliva ,póréhagyma,sárgarépa,1 db. szekfűszeg.

*

Elkészítés:

A húst ledarálni. A rozskenyeret langyos vízbe beáztatni, majd jól kinyomkodni. A vöröshagymát nagyon apróra vágni, a fokhagymát átnyomni a fokhagymaprésen.
Egy tálba tenni az összes hozzávalót, majd ízlés szerinti mennyiségű fűszerrel ízesíteni. Köménymag ,grillpor,majoránna,só.Jól összekeverni, majd hozzá adni az egész tojásokat és így is jól kidolgozni.
180 C-on 20 perc.
Teflon tepsibe pici olajon megsütni.
A nagy ho-ho -horgász unokámnak készítettem!
Jó étvágyat!!!!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Aranyhalacska