Aranybarna csirkecomb csípős tejfölös kukoricával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Aranybarna csirkecomb csípős tejfölös kukoricával

Recept leírás:

Hozzávalók:

3 csirkecomb

Vegeta Naturella aranybarna csirkefűszer
kevés liszt
zsír, vagy olaj a sütéshez
30 dkg morzsolt kukorica

1 kk. csípős pirospaprika
1 erős paprika
2 dl tejföl

*

Elkészítés:

A csirkecombokat enyhén besózom és alaposan megszórom a fűszerkeverékkel, a bőre alatt is, és a bőrét is jól bedörzsölöm. Lisztbe forgatom, forró zsiradékba teszem, majd miután kap egy kis színt  megfordítom, lefedem, többször forgatva így párolom kb. 15 percig, végül ropogósra sütöm.  Melegen tartom. A kukoricát sós vízben megfőzöm, lecsepegtetem.  Az erős paprikát apróra vágom, összekeverem és ráteszem a tejfölt, a pirospaprikát is belekeverem, még egy kicsit megsózom.  Ezt a finom csípős, tejfölös  kukoricát tálalom köretnek a ropogós, aranybarna csirkecomb mellé.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Aranybarna csirkecomb csípős tejfölös kukoricával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!