Hozzávalók:
25 dkg vaj,1o dkg porcukor,1 van.cukor,25 dkg liszt,1o dkg van.pudingpor.
*
Elkészítés:
összedolgozzuk,gömböket formálunk ,amiket villával megnyomkodunk és világossárgára süssük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
2
1
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
25 dkg vaj,1o dkg porcukor,1 van.cukor,25 dkg liszt,1o dkg van.pudingpor.
*
Elkészítés:
összedolgozzuk,gömböket formálunk ,amiket villával megnyomkodunk és világossárgára süssük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor