Hozzávalók:
25 dkg vaj,1o dkg porcukor,1 van.cukor,25 dkg liszt,1o dkg van.pudingpor.
*
Elkészítés:
összedolgozzuk,gömböket formálunk ,amiket villával megnyomkodunk és világossárgára süssük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
2
1
															⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
25 dkg vaj,1o dkg porcukor,1 van.cukor,25 dkg liszt,1o dkg van.pudingpor.
*
Elkészítés:
összedolgozzuk,gömböket formálunk ,amiket villával megnyomkodunk és világossárgára süssük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli