Hozzávalók:
25 dkg vaj,1o dkg porcukor,1 van.cukor,25 dkg liszt,1o dkg van.pudingpor.
*
Elkészítés:
összedolgozzuk,gömböket formálunk ,amiket villával megnyomkodunk és világossárgára süssük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
2
1
Hozzávalók:
25 dkg vaj,1o dkg porcukor,1 van.cukor,25 dkg liszt,1o dkg van.pudingpor.
*
Elkészítés:
összedolgozzuk,gömböket formálunk ,amiket villával megnyomkodunk és világossárgára süssük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,