Hozzávalók:
Hozzavalok:
1 nagy fej káposzta
1 nagy fej karalabe
1 kg csirkehusi
1 alma (+ fahej)
só, bors, ízlés szerint edesito, oroltkomeny
Huspác:
1 fel fej hagyma,
1 fokhagyma,
csipet só,
1 ek olivaolaj v. kokuszolaj
kevés bors (fahej es fel ek. méz)
*
Elkészítés:
Hozzavalok : 1 nagy fej káposzta 1 nagy fej karalabe 1 kg csirkehusi 1 alma (+ fahej ) só, bors, ízlés szerint edesito, oroltkomeny Vekonyra reszelem a káposztát, csorgatok rá egy kevéske mézet, vagy edesitot rakok rá, miután a tepsibe tettem !
Megfuszerezem, bors, oroltkomeny égy kevés.
( aki szereti az egzotikus ízeket kevés fahej ).
Erre kerül egy réteg zöldség.
Eredetileg krumpli, párom miatt a felé krumpli a másik felé karalabe.
Alá szoktam t enni egy fej almát gerezdekre vágva, es akkor edesiteni se kell.
Erre rakom rá a csirkehusit.
Enyhén befuszerezhetjuk.
Huspác : 1 fel fej hagyma, 1 fokhagyma, csipet só, 1 ek olivaolaj v.
kokuszolaj kevés bors ( fahej es fel ek.
méz )