Hozzávalók:
450 G ananász konzerv darabolt
3 banán
50 dkg liszt
15 dkg margarin
1 sütőpor
20 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
2 evk lekvár
kicsi tej
2 tojás sárgája.
*
Elkészítés:
A liszthez hozzá adjuk a puha margarint a lekvárt, és a tojás sárgákat, és pici só, és a porcukrot, vanílliás cukrot, , sütőport, és kezdjük lassú mozdulattal keverni, és lazításként tejjel hígítjuk, úgy, hogy jó szilárd sűrűségű tésztát kapjunk, ekkor egy 25×30 as tepsibe kb, a tészta felét bele öntjük, és el símítjuk, és az össze darabolt banánt, és ananászt, a felét rá osztjuk, és rá öntjük a másik felét, a tetejére ugyan csak a gyümölcs másik felét tesszük, és így kb 40 percig forró sütőben sütjük, ha ki hült teljesen, csak akkor szeljük fel, mert nagyon omlós !
Jó étvágyat!


