Hozzávalók:
320 g meleg víz
10 g citromlé
20 g eritrit
csipetnyi só
1 citrom reszelt héja
300 g Szafi Free amerikai fánk lisztkeverék
A sütéshez:
kókuszzsír
A bevonathoz:
GM étcsoki
díszítő cukorkák
kókuszreszelék
darát dió
*
Elkészítés:
Forrósítsuk fel a kókuszzsírt.
Mérjük ki a vizet, majd a fenti sorrendben adjuk hozzá a többi hozzávalót, mielőtt a lisztet hozzáadnánk keverjük jól el, majd a liszt hozzáadásával gyúrjuk össze jó alaposan.
Pihentessük 5 percig.
A tészta pihentetése után pici liszten kb.
1 cm vastagra nyújtsuk ki a tésztát.
Szaggassuk ki 8 cm-es fánkkiszúró formával.
A közepét egy pici kiszúróval.
Forró kókuszzsírban ) süssük arany barnára.
Oldalanként kb.
2-2, 5 percig süssük, majd tegyük papírtörlőre.
Majd vízgőz felett megolvasztott csokival bevonjuk a tetejüket, és ízlés szerint díszítő cukorkákkal, darált dióval, kókuszreszelékkel megszórjuk, miután a csoki megszilárdult azonnal kínálhatjuk.