Hozzávalók:
Hozzávalók:
egy csomag amarántmag,
4 evőkanál méz,
2 evőkanál gyümölcscukor,
kb. 5 dkg vaj, vagy tisztított vaj -ghí
olajos magvak tetszés szerint, kb. egy maréknyi: dió, mandula, mogyoró, napraforgó stb.
aszalt gyümölcsök, kb egy maréknyi összedarabolva: sárgabarack, szilva, meggy stb.
fahéj,
a tetejére karob pór vagy kakaó pór,
kb. 1 dl tej, vagy növényi tej
*
Elkészítés:
Elkészítése:
Nagyon egyszerű! Mindent összekeverünk és tepsi aljába nyomkodjuk a tetejére rászórjuk a karob port, vagy kakaó port hintünk. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Még melegen felszeleteljük és hagyjuk a tepsiben kihűlni. Ha nem így teszünk, akkor egyrészt nem tudjuk felszeletelni a müzlit, másrészről ha melegen vesszük ki a tepsiből, akkor szétesik.