Hozzávalók:
6 db tojás
fél liter tej
fél kiló liszt
1 vaníliás cukor
2 kanál olaj
csipet só
szóda víz
*
Elkészítés:
Amíg a fiúk aludtak én felhasználtam a kimaradt új eper yammot
a palacsinta tésztát habverővel összedolgozni, sütni , tölteni
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
10
50
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
6 db tojás
fél liter tej
fél kiló liszt
1 vaníliás cukor
2 kanál olaj
csipet só
szóda víz
*
Elkészítés:
Amíg a fiúk aludtak én felhasználtam a kimaradt új eper yammot
a palacsinta tésztát habverővel összedolgozni, sütni , tölteni
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban