Hozzávalók:
6 db tojás
fél liter tej
fél kiló liszt
1 vaníliás cukor
2 kanál olaj
csipet só
szóda víz
*
Elkészítés:
Amíg a fiúk aludtak én felhasználtam a kimaradt új eper yammot
a palacsinta tésztát habverővel összedolgozni, sütni , tölteni
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
10
50
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
6 db tojás
fél liter tej
fél kiló liszt
1 vaníliás cukor
2 kanál olaj
csipet só
szóda víz
*
Elkészítés:
Amíg a fiúk aludtak én felhasználtam a kimaradt új eper yammot
a palacsinta tésztát habverővel összedolgozni, sütni , tölteni
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor