Almás-tormás sonkatekercs

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Hani

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 db közepes alma
10 dkg ecetes-tejszínes torma
25 dkg tejszínes krémsajt (natúr)
20 dkg gépsonka
ízlés szerint só, őrölt feketebors

*

Elkészítés:

Az almát megmossuk, meghámozzuk, és azonnal belereszeljük az ecetes tormába, hogy ne barnuljon meg.
A krémsajtot habosra keverjük, hozzáadjuk az almával elkevert tormát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, csillagcsőrös habzsákba szedjük. Minden sonkaszeletre 1-1 adag krémet nyomunk, feltekerjük, és a tekercsek végét és tetejét krémrózsákkal díszítjük.
Kibélelünk egy csinos tálat salátalevelekkel, a tetejükre rendezzük a tekercseket, a közöket és/vagy a szegélyüket tetszés szerint paradicsom/uborkakarikákkal díszítjük.
Tálalásig hidegen tartjuk. Friss péksüteményt kínálunk hozzá.

Almás-tormás sonkatekercs