Hozzávalók:
6 db tojás
6 kanál cukor
6 kanál liszt
1 csomag sütőpor
2 alma meghámozva, felszeletelve
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 kiskanál porcukor
1 csomag vaníliás pudingpor
3 tojás fehérje, porcukorral felverve
kevés vaj, a forma kenéséhez
*
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét felverjük a cukorral, majd ebbe belekeverjük a tojás sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet.
A sütőformát kivajazzuk !
Az összekavart piskótaalapot beleterítjük, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Közben, a használati utasítás szerint elkészítjük a pudingot.
Ráterítjük a pudingot a piskótára, majd mikor meghűlt az őrölt fahéjba, és porcukorba forgatott almaszeleteket is ráfektetjük.
Cukorral felverjük keményre a tojás fehérjét, és ráterítjük az almaszeletekre.
Annyi időre sütőbe tesszük, hogy a fehérje teteje megpiruljon.