ALMÁS-MUSTÁROS-TEJFÖLÖS CSIBERAGUM RIZZSEL

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

45

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

ALMÁS-MUSTÁROS-TEJFÖLÖS CSIBERAGUM RIZZSEL

Recept leírás:

Hozzávalók:

1/2 kg csirkemellfilé, 3-4 ek olaj, 1 nagy fej vöröshagyma, 2-3 nagyobb sárgarépa, 1 kisebb zöld paprika, 1 kisebb piros paprika, 1 közepes alma,  2 ek mustár, 1 csipet fehérbors, só, 1 púpos kk fűszerpaprika, annyi víz, amennyi ellepi.
Sűrítéshez: 1 doboz
A fűszerek Toldi Fűszer termékek

*

Elkészítés:

A vöröshagymát felkockázzuk apróra, megdinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a kis csíkokra vágott zöld és pirospaprikákat, ezt megfonnyasztjuk egy kicsit, majd a felkarikázott sárgarépákat. A megmosott csirkemelleket felkockázzuk, hozzáadjuk a zöldségekhez és ha megfehéredett, megfűszerezzük sóval, fehérborssal, pirospaprikával, mustárral. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd belekockázzuk az almát. Időközönklént megkeverjük és ha szükséges, felöntjük még vízzel. Ha megpuhult a hús, lehúzzuk a gázt és besűrítjük az előzőleg csomómentesre kevert tejföl+víz+tönkölybúzaliszt keverékével. Rizssel és néhány almaszelettel tálaltam! Jó étvágyat!

ALMÁS-MUSTÁROS-TEJFÖLÖS CSIBERAGUM RIZZSEL

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

ALMÁS-MUSTÁROS-TEJFÖLÖS CSIBERAGUM RIZZSEL

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!