Hozzávalók:
25 dkg liszt
8 dkg porcukor
2 evőkanál méz
5 dkg vaj
1 tojás
1 mokkáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál tejföl
KRÉM
1,5 kg reszelt alma
1 kis kanál fahéj
1 dl tej
2 csomag vaniliaás puding
20 dkg cukor
kb.20 dkg ( kis csomag babapiskóta
kevés rum
*
Elkészítés:
a tésztának valókat összekeverjük
-2- lapot sütünk egy közepes tepsi hátán
Krém
-az almát pucoljuk reszeljük egy lábasba
-a 20 dkg cukorral pároljuk + kis kanál fahéj
-1 dl tejben elkeverjük a 2 csomag vaniliás pudinggal
-amikor az alma megpuhult hozzákeverjük a pudingot
-kicsit pihentettjük és elkezdjük a lapot tölteni
a fele alma töltelékke
-az almára baba piskótát sorakoztatunk
-meglocsoljuk kevés rummal
-majd az alma másik fele
-az almára jön a másik lap
-tetejére pocukrot szórunk
–