Hozzávalók:
5 db nagyobb alma
7 tojásos piskóta
krém:
2 csokipuding
5 dl tej
4 evőkanál cukor
25 dkg ráma
25 dkg porcukor
*
Elkészítés:
Ezt a receptet még egy régi kedves kolleganőm adta meg.
Ezt a receptet még egy régi kedves kolleganőm adta meg.
5 db nagyobb almát lereszelni és sütőpapirral bélelt közepes tepsibe rakjuk.
7 tojásos piskótát készitünk és ráöntjük az almára.
Készre sütjük és hagyjuk kihülni.
Majd egy tálcára boritjuk és az almáról lehuzzuk a sütőpapirt.
Közben elkészitjük a krémet: 2 csokipudingot 5 dl tejben, 4 evőkanál cukorral megfőzzük.
25 dkg rámát 25 dkg porcukorral habosra keverünk és a kihült pudinghoz keverjük.
A krémet rákenjük az almára.
Tortabevonót megolvasztunk és a krém tetejére kenjük