Hozzávalók:
A tésztához: 5 db
20 dkg porcukor
1 cs sütöpor
*
Elkészítés:
A tojásokat a cukoral, olajjal, vizzel habosra keverjük
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
8
20
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
A tésztához: 5 db
20 dkg porcukor
1 cs sütöpor
*
Elkészítés:
A tojásokat a cukoral, olajjal, vizzel habosra keverjük
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban