almás fahélyas piskóta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

5

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

almás fahélyas piskóta

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 darab alma ,porcukros fahély 3 evőkanál,6 tojás,6 evőkanál cukor,6 pupotott ek.liszt,1 cs.sütőpor,1 csipe só

*

Elkészítés:

A tojások sárgályit a cukorral egy nagy tálba ,öszzekeverem.
A lisztet és a sütőport össze keverni.
A tojásfehérjét,kemény habbá
A tojássárgályára rá tesszük a liszt felét,rá a tojásfehérjét,majd rá a maradék lisztet,és jól őssze dolgozzuk.
A tepsi aljára,mehet a cikkekbe vágott alma vékonyan,és rá a porcukros fahély,majd a tészta,és meg sütni.
tetejére mehet egy kis porcukor 🙂

almás fahélyas piskóta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

almás fahélyas piskóta