Hozzávalók:
2 cs. Albert keksz (250gr-osból)
2 cs csokoládés pudingpor
2 ek. kakaó
25 dkg vaj
25 dkg cukor
0,5 l tej
*
Elkészítés:
Az Új Hullám Tányérban összekeverjük a cukrot a kakaóporral, csomómentesre. Hozzáadjuk a pudingporokat is, azzal is összekeverjük.
A keveréket átöntjük a 2,5 l-es Mirage Főzőedényünkbe és kis adagokban a tejet hozzáadva szép simára keverjük a krém alapot. Hozzátesszük a vajat, majd feltesszük a tűzhelyre főni a krémet. Állandó keverés mellett jó sűrűre főzzük.
Összeragasztjuk a kekszeket egy félkanálnyi krémmel. A maradék krémmel pedig bevonjuk a rudakat. Hideg helyre tesszük.
Másnap ferdén szeleteljük.
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Új Hullám Tányér
TW Digitális Konyhamérleg
2,5 l-es Mirage Főzőedény
Konyhaművész Mérőkancsó
Vajtartó