Afrikai harcsafilé rántva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Afrikai harcsafilé rántva

Afrikai harcsafilé rántva

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók:
8 szelet harcsafilé
2 tk só
1 tk őrölt bors
panírozáshoz:
20dkg liszt
3 tojás
20dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

*

Elkészítés:

A harcsaszeleteket ízlés szerint sózni, borsozni . Ezután legalább 30 percig állni hagyni, hogy az ízek jól átjárják.
A befűszerezett halszeleteket ezután lisztbe, felvert tojásba, és zsemlemorzsába bepanírozni.
Egy serpenyőbe olajat hevíteni, majd belehelyezni a bepanírozott halszeleteket. Ezután közepes hőmérsékleten, mindkét oldalát szép pirosra sütni. A sütés végén jól lecsepegtetni, majd papírtörlőre szedni.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Afrikai harcsafilé rántva