Abált szalonna

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Klárika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Abált szalonna

Recept leírás:

Hozzávalók:

Bőrös császár 60-100 dkg
Fokhagyma,1 nagy fej
Só, szemes bors 10-15 szem
Babérlevél 6-8
A fűszerek Toldi Fűszer termékek,  www.toldifuszer.huPirospaprika

*

Elkészítés:

A húst megmossuk és egy nagy fazékban feltesszük főzni a hozzá valókkal. Annyi vízben, ami ellepi a szalonnát. Mennyiségtől függően – kg/ óra- főzzük, míg puha nem lesz. Amikor kész, kivesszük, és még melegen megszórjuk apróra vágott fokhagymával őrölt piros paprikával. Savanyúsággal, puha kenyérrel együk.

Abált szalonna

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Abált szalonna