Hozzávalók:
Délig gyümölcs .tészta, kecsup,bazsalikom,lobogo sosviz.
*
Elkészítés:
a kedvenc tésztaformát sosvizbe megfözük,ketchupal megcsurgatjuk,s még melegen megszorjuk bazsalikommal.vigyázat a sos lobogo vizbe a tészta kifut.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
2
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Délig gyümölcs .tészta, kecsup,bazsalikom,lobogo sosviz.
*
Elkészítés:
a kedvenc tésztaformát sosvizbe megfözük,ketchupal megcsurgatjuk,s még melegen megszorjuk bazsalikommal.vigyázat a sos lobogo vizbe a tészta kifut.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban