Hozzávalók:
Délig gyümölcs .tészta, kecsup,bazsalikom,lobogo sosviz.
*
Elkészítés:
a kedvenc tésztaformát sosvizbe megfözük,ketchupal megcsurgatjuk,s még melegen megszorjuk bazsalikommal.vigyázat a sos lobogo vizbe a tészta kifut.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
2
5
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Délig gyümölcs .tészta, kecsup,bazsalikom,lobogo sosviz.
*
Elkészítés:
a kedvenc tésztaformát sosvizbe megfözük,ketchupal megcsurgatjuk,s még melegen megszorjuk bazsalikommal.vigyázat a sos lobogo vizbe a tészta kifut.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor