Hozzávalók:
Délig gyümölcs .tészta, kecsup,bazsalikom,lobogo sosviz.
*
Elkészítés:
a kedvenc tésztaformát sosvizbe megfözük,ketchupal megcsurgatjuk,s még melegen megszorjuk bazsalikommal.vigyázat a sos lobogo vizbe a tészta kifut.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
2
5
Hozzávalók:
Délig gyümölcs .tészta, kecsup,bazsalikom,lobogo sosviz.
*
Elkészítés:
a kedvenc tésztaformát sosvizbe megfözük,ketchupal megcsurgatjuk,s még melegen megszorjuk bazsalikommal.vigyázat a sos lobogo vizbe a tészta kifut.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,