20 perces halas tészta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Krisztina

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

5

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

20 perces halas tészta

20 perces halas tészta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 tonhal konzerv növényi olajban
1 kis pohár tejföl
200 ml Milli főzőtejszín
2 db duci fokhagyma gerezd

bors
1 cs durum penne tészta

*

Elkészítés:

Feltesszülk a vizet melegedni a tészta kifőzéséhez.
Ezalatt egy lábosba tesszük a konzervet az olajjal együtt és kicsit átpirítjuk.
Hozzáadjuk a fokhagymát, mikor jön az illata, hozzáadjuk a tejszínt, folytonos keverés mellett felforraljuk.
Beleöntjük a pohár tejfölt is, sózzuk, borsozzuk és addig kevergetjük, amíg mártás sűrűségű lesz.
1-2 perc.
A tésztát a szokásos módon kifőzzük és tálaljuk az ételt.
Amíg a tésztát kifőzzük, bőven elkészül a mártás is.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

20 perces halas tészta