2 egész tojás
10 dkg, margarin
2 dl. cukor
1 cs. vaniliás cukor
1,5 dl. tejföl
4 dl. liszt
1 sütőpor
1 citrom reszelt héja
50 dkg. kimagozott cseresznye
A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a a margarint, ezzel is habosra keverjük. Jöhet hozzá a tejföl, a citromhéj, végül a liszt, melyben elkevertük a sütőport, majd a felvert tojásfehárjével óvatos mozdulatokkal fellazatjuk. MIkor mindezzel megvagyunk, hozzáadjuk a cseresznyét is.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, s előmelegített sütőben - piskóta módra - tűpróbáig sütjük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.