Hozzávalók:
30 30 dkg gomba
30 30 dkg bacon szalonna
dk5 dkg zsír
1 k2 kávéskanál só
1 k2 kávéskanál bors
Én ehhez a gomba szárát használtam fel, de természetesen a félbevágott gombákat is be lehet tekerni. Tehát a gombákat kissé megfűszerezem és betekerem a baconbe, fogpiszkálóval megtűzzük. Sárgarépából egész vastagra van szükségünk. A répákat kb. 5-6 cm - es darabokra vágjuk és almaszúróval kiszúrjuk, majd virslit dugunk bele. (Ha az egész virsli nem fér bele, elvágjuk). Ezután ezt is betekerjük a baconnal és megtűzzük. Ha kész vagyunk, kizsírozott (olajozott) tepsibe rakjuk a falatokat és 170-180 fokos sütőben fólia alatt kb. 30 perc alatt készre sütjük. Előételnek kiváló, de körettel, salátával, főételnek is adhatjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.