Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Nyersanyagnak ne legyen szaga

Nyersanyagnak ne legyen szaga
Nyersanyagnak ne legyen szaga

A nyersanyagot (korai kelkáposzta, ürühús, stb.) akkor forrázzuk le ha a jellegzetes szagát akarjuk elvenni. Ilyenkor a forrásban levő vízbe tesszük, egy pillanatig forrni hagyjuk a vízben, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és másik vízben folytatjuk a főzést.

Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*