Alapanyag kisokos:

Nutella

A Nutella egy igazi ízélmény, ami nemcsak a reggeli pirítósok koronázatlan királya, hanem számtalan desszert elkészítésének alapja is. Ez a híres csokoládé- és mogyorókrém 1964 óta népszerű, és az olasz Ferrero cég nevéhez fűződik. Képzeld el: egy kis mogyoró, némi kakaó, cukor és a titkos hozzávaló, a pálmaolaj egyesülése adja ezt a mennyei krémet, amely igazi csemegévé válik!

A Nutella felhasználási lehetőségei végtelenek! Használhatod reggelire a friss pékáruval, de ne félj belemerülni a sütikbe, palacsintákba és tortákba is! Fantasztikus párosítás a banánnal vagy eperrel, ezek mellett simán elmajszolhatod kanállal is (nem ítélünk!).

Tudtad, hogy a Nutella a világ egyik legikonikusabb édessége lett? Már több mint 7,5 milliárd üveget adtak el, ami körülbelül annyira sok, mint egy Föld körüli út, ha minden üveget egymás mögé állítanánk!

Ha már megvetted ezt az isteni alapanyagot, figyelj arra, hogy hűvös, száraz helyen tárold. Miután kinyitottad, pöttyintsd meg jó kedvvel az üveget, hiszen így mindig készülhet egy kis csemege, amikor csak megkívánod. A Nutella gyorsan és könnyen felhasználható, hiszen nem igényel előkészületeket, így a konyhád hőse lehet! Használj bátran, és élvezd az ízek keltette boldogságot!