Hozzávalók:
Bármilyen hús jó hozzá
zsír, vagy olaj
vöröshagyma
fokhagyma
őrölt bors
majoránna
őrölt pirospaprika
só
paradicsom, paprika
rizs
*
Elkészítés:
Sülthús zsíron megdinszteltem egy nagy vöröshagymát, majd megszórtam őrölt pirospaprikával, fehérborssal, majoránnával, tettem rá 1 evőkanál nyers daráltpaprikát, amit sóval raktam el, és öntöttem rá saját befőzésű paradicsomot, 3 gerezd fokhagymát is metéltem bele, ebben dinszteltem egy darabig a húsokat, majd felengedtem több vízzel, mint szoktam (mert nem szeretem szárazon) kicsit sóztam még, és készre főztem, illetve a vége felé hozzáadtam egy jó félbögre megmosott rizst.
Mikor már puha volt a rizs, elzártam a gázt alatta és letakarva hagytam még dagadni.