Hozzávalók:
4 db tojás
4 ek cukor
4 ek olaj
8 ek liszt
2 kk puding por
szeletelt mandula
2 ek kristály cukor
1 cs sütőpor.
cseresznye izlés szerint
4 db sárga barack
*
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverem a robot géppel.
A végén az olajjal átkeverem.
Utána óvatosan kézzel a sütőporos lisztet bele forgatom, a géppel kis fokozaton át keverem.
Közepes, vajazott, lisztezett tepsibe került.
A cseresznyétés a meg karamellízált barack szeleteket 2 kk pudinporral átforgattam, a massza tetejére rakom.
Megszórtam szeletelt mandulával.
A sütő melegszik 200C°-ra.
Így sül 10 percig, majd tovább 170C°-on 25 perc.
A végén kristálycukrot szórok a tetejére, amit rá grillezek 2-3 perc alatt.
A sütőből kivéve, még a flambírozóval kissé rápirítottam a cukrot, hogy jó karamell íze legyen.
Meggyel, vagy más idény gyümölccsel is finom.