Hozzávalók:
6 db tojás, 3, ek rétesliszt, 3 ek kakaópor, 1/2 sütőpor,6 ek porcukor
Krém: 4 dl tej, 1 cs oetker csokipudingpor, 4 ek cukor, 2 ek kakópor, 2 ek vaniliaaroma, 1 ek instant kávépor. 1 vaj, 2 dl Hulala habtejszín , 3 db hatalmas eper
*
Elkészítés:
A tojások fehérjéből kemény habot verek, majd a sárgáját a cukorral habosra keverem és hozzáadom a fehérje habhoz.
Majd lisztet és a kakaóport előzőleg összekevertem a sütöport is hozzáadtam, majd beleszitáltam 2-3 részben a tojásokhoz.
Egy kisebb lábast kibéleltem sütópapírral és beleöntöttem.
Elömelegített hőlégkeveréses sütöbe tettem, kb 170 fokra, majd 5 perc múlva 160 fokra visszakapcsoltam.
Tűpróbáig sütöttem.
Ha kisült, hűvös helyen kihűlt, addig megfőztem a pudingot a tejjel, a kakaóporral cukorral, és a kávéporral (nagyon finom aromát ad a kévépor neki) majd ezt is hútöttem.
Kikevertem a vajat hozzáadtam a Vanilia aromát és feleztem a krémet.
Egyik feléhez adtam a vajat vaniliaaromát, a másik feléhez a habtejszínt amit előzőleg felvertem.
A vajas krémmel betöltöm a 3 karikára vágott piskótát, a tejszínhabos krémmel díszitem és az epret szeletelve a tetejére tettem Nagyon finom lett!