Hozzávalók:
1 cs. Soós csusza tészta
50 dkg túró
tejföl
szalonna pörc
*
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük.
Túróval, tejföllel, szalonna pörccel kínáljuk.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
0
Hozzávalók:
1 cs. Soós csusza tészta
50 dkg túró
tejföl
szalonna pörc
*
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük.
Túróval, tejföllel, szalonna pörccel kínáljuk.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,

A sült zöldség az egyik legegyszerűbb, legfinomabb és legegészségesebb köret vagy főétel. De ismerős az érzés, amikor valami mégsem az