Hozzávalók:
2 kg. csont nélküli tarja felszeletelve, sózva, megborsozva.
A zöldséges krumplihoz:
2 kg. krumpli, 2 db sárgarépa, 1 fej fokhagyma, 2 db vöröshagyma, néhány rozmaring ág, só, és őrölt bors.
*
Elkészítés:
A zöldséges körethez meghámozzuk, feldaraboljuk a krumplit, megtisztítjuk, és felkarikázzuk a sárgarépát.
Összekeverjük a megtisztított fokhagymagerezdekkel, a darabolt vöröshagymával, megsózzuk, megborsozzuk.
A mindkét oldalán sóval, őrölt borssal bedörzsölt tarjaszeleteket ráfektetjük a zöldségágyra, pár szál rozmaringot teszünk mellé.
Lefóliázva előmelegített sütőbe tesszük 30 percre.
Végig fólia alatt sütjük.
A húsból, és a zöldségekből kifőtt szaft kitűnő összhangot biztosít.