Mustáros csirkecomb.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Mustáros csirkecomb.

Recept leírás:

Hozzávalók:

Személyenként 2 db. csirke alsó, felső, vagy 1 db egész csirkecomb,
mustár, só, őrölt bors,
kevés étolaj.

*

Elkészítés:

A csirkecombokat ( lehet alsó, felső, vagy egész comb is ) só, őrölt bors, és mustár keverékével jól bedörzsöljük, majd tepsibe, vagy sütőtálba sorakoztatjuk, a bőrös felükkel felfelé.
A tepsibe kevés olajat öntünk a combok alá, és először alufólia alatt, majd a fóliát levéve, tetejét arany színűre pirítjuk.
Tálalhatjuk krumplipürével, párolt rizzsel.

Mustáros csirkecomb.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mustáros csirkecomb.