Hozzávalók:
Tészta:
2 db tojás
5 dkg vaj
15 dkg porcukor
15 dkg liszt
fél csomag sütőpor
1 evőkanál kakaópor
Kevés tej
Hab:
5 dl Hullala tejszín
20 dkg étcsokoládé
1 csomag habfixáló
*
Elkészítés:
A tojásokat, a vajjal és a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót és apránként a sütőporos lisztet.
Annyi tejet öntünk hozzá, hogy csak egy kicsit legyen folyós !
Kikenjük a muffinformát vagy virágformát nagyon vékonyan olajjal és félig töltöm tésztával.
20 percre beteszem a sütőbe 180 C fokra és megsütöm !
Még melegen kiszedem a formából és rácson kihűtöm !
A krémhez hozzáadom a habfixálót és a habot félig felverem, a csokit gőz felett felolvasztom, egy kevés habot keverek a csokihoz, a hőkiegyenlítés miatt és utána az egészet hozzáöntöm !
Keményre keverem a habot és habzsákból a sütik tetejére nyomom !