Alapanyag kisokos:

raffaello

A Raffaello nem csupán egy ínycsiklandó édesség, hanem egy igazi kulináris csoda is, ami a konyhádban is felfedezésre vár! Ez a ropogós, kókuszos falatka a Ferrero cég nevéhez fűződik, és 1990 óta hódítja meg a rajongók szívét világszerte. A Raffaello fő alapanyagai a kókuszreszelék, a mandula és a fehér csokoládé, ami együttesen édes ízt és különleges állagot kölcsönöz neki.

Főzéshez és sütéshez tökéletes kiegészítő, hiszen remekül illik tortákhoz, desszertekhez és akár egy egyszerű gyümölcssaláta tetejére is! Képzeld el, hogy egy kis kókuszos túrótortába vagy mousse-ba burkolod! Az ízek játékával bármilyen klassz desszertbe feldobhatod.

Érdekesség, hogy a Raffaello csomagolása is megér egy misét; ha jó alaposan megnézed, minden egység egyedi, tiszta dizájnt kapott, így már a látvány is egy külön élmény! Na és a humor: ha egy Raffaello cukorka ember lenne, biztosan képviselné a „kókuszkedvelők klubját”!

A kezelését tekintve, a Raffaello tárolása pofonegyszerű. Csak tedd hűvös, száraz helyre, és kerülni kell a nedvességet, hogy a kókusz ne puhuljon meg. Előre készítsd elő a munkaasztalod, és ne feledd, hogy bármilyen receptbe is elképzeled, a Raffaello a boldogság titkos hozzávalója lesz a konyhádba! Szóval ne habozz, járj utána ennek a kókuszos kincsnek, és dobd fel vele az édességeidet!