Hozzávalók:
1 cs vegán leveles tészta
1 cs vaníliás pudingpor
4 dl növényi tej
3-4 evőkanál cukor vagy eritrit
3-4 dl Meggle vegán habalap / én ma cukrozottat használtam /
*
Elkészítés:
1 ) A pudingport keverd össze a cukorral, vagy az eritrittel
2 ) Ezután keverd simára a növényi tejjel és főzz belőle egy nagyon sűrű pudingot.
3 ) Ha elkészültél vele, tedd félre hűlni.
4 ) Közben a leveles tésztát felezd el, és süss belőle két tésztalapot.
A tetejének szánt tésztalapot még sütés előtt ajánlom 8-12 db-ra egy éles késsel bekockázni, bevagdosni! Így sütés után szépen szeletelhető, illetve nem is kell szeletelni, mert szépen eltörik a bevágás mentén, megtartva a kocka formáját!
5 ) A habalapot verd kemény habbá, majd keverd össze a teljesen kihűlt pudinggal.
6 ) Az elkészült krémet halmozd rá, és szépen simítsd el az egyik kisült, és kihűlt tészta lapon.
7 ) Ezután tedd a tetejére a másikat, és szórd meg porcukorral, vagy por eritrittel a tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!