Tejszínes pulykacomb falatok

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

LigetiK

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Tejszínes pulykacomb falatok

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 db pulykacombfilé
2 ek olíva olaj
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál borsikafű
1 kávéskanál kakukkfű
1 csokor petrezselyem zöld
1 ek mustár
3 dl habtejszín

*

Elkészítés:

A sárgarépát felszeletelem, a vöröshagymát nagyobb kockára, vágom. A pulykacombot diónyi kockára vágom.
Az olajat megforrósítom egy nagyobb serpenyőben, rádobom a hagymát, 2-3 percig pirítom, majd hozzáadom a húst. Sózom, ráreszelem a fokhagymát, megszórom borsikafűvel, kakukkfűvel és a hús puhulásáig pirítom. A közben elfőtt levet vízzel pótolom.
Elkeverem benne a mustárt, tejszínt, az apróra vágott petrezselyem zöldet, ha szükséges még sózom.
Felforralom és kifőtt tésztával tálalom.

Tejszínes pulykacomb falatok

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Tejszínes pulykacomb falatok

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!